+46 (0)13-31 64 00 info@smf-skylt.se

Skyltar för industri och företag

Vi tillverkar maskinskyltar i alla material med alla former av tryck. Oavsett om lasergravyr, screentryck eller ytbehandling leverarar vi snabbt och smidigt.

Fräsning

Vår moderna maskinpark gör att vi kan ta emot små som stora serier i vår fräs. Passar särskilt bra vid såväl prototyper som serietillverkning för ditt företag.

Fräsning används för bearbetning av både metall och plast. Läs mer >

Plåtbearbetning

SMF Skylt tillverkar kundspecifika inkapslingar och elektroniklådor i små och medelstora serier. Ni har idén/konstruktionen, vi har produktionsresurserna för plåtbearbetning.

Vi stansar, bockar och klipper efter kundbehov och önskemål. Läs mer >

Svetsning

Vi på SMF Skylt har gedigen erfarenhet inom svetstekniker som Mig, Tig, bult och punktsvetsning. Vi sammanfogar nästan alla typer av material utifrån dina behov. Läs mer >

Ytbehandling

Vår lina för ytbehandling av aluminium erbjuder anodisering, infärgning och passivering. Metoden ger en yta som är korrosionshärdig, slitstark och dekorativ.

Lasergravering

Lasergravering av rostfritt stål, aluminium och plast. Metoden används vid märkning av skyltar, paneler och direkt på kundmaterial och passar både vid långa och korta serier, variabel text och logotyper.

Screen- och Digitaltryck

I stort sett alla skylt- och dekalmaterial kan screentryckas hos oss. Screentryck används främst på plana ytor där krav ställs på färg och kvalitet. Digitaltryck skriver direkt på önskat material. Vi trycker med eco-solvent, UV och latex. Oftast skyddas informationsbäraren för bättre UV-skydd och slitförmåga.

Behöver du hjälp med din beställning?

Har du eget produktionsunderlag eller ska SMF-Skylt hjäpa till med det? Vårt jobb är att alltid hjälpa Dig med den bästa lösningen på ditt märkbehov. För bästa livslängd på din informationsbärare ber vi dig läsa igenom våra tips och råd på vår hjälpsida.

Kontakta oss
013-31 64 00
info@smf-skylt.se

Postadress
Box 1045
581 10 Linköping, Sweden

Besöksadress
Torvingegatan 3
582 78 Linköping

© AB Svenska Maskinskyltfabriken 2019