+46 (0)13-31 64 00 info@smf-skylt.se

Tjänster

Fräsning

Fräsning går ut på att det stationära arbetsstycket bearbetas av ett rörligt, roterande skär. Fräsning används för bearbetning av både metall och plast.

Vår moderna maskinpark gör att vi kan ta emot små som stora serier i vår fräs. Passar särskilt bra vid såväl prototyper som serietillverkning för ditt företag.

Plåtbearbetning

SMF Skylt tillverkar kundspecifika inkapslingar och elektroniklådor i små och medelstora serier. Ni har idén/konstruktionen, vi har produktionsresurserna för plåtbearbetning.

Vi stansar, bockar och klipper efter kundbehov och önskemål.

Allt från en leverantör – vi har i egna lokaler resurser att klippa, stansa, slipa, bocka, ytbehandla, montera fästelement samt att märka med screentryck eller lasergravering.

Svetsning

Vi på SMF Skylt har gedigen erfarenhet inom svetstekniker som Mig, Tig, bult och punktsvetsning. Vi sammanfogar nästan alla typer av material utifrån dina behov.

Ytbehandling

Vår automatiserade lina för ytbehandling av aluminium erbjuder anodisering, infärgning och passivering. Metoden ger en yta som är korrosionshärdig, slitstark och dekorativ. Efter anodisering kan infärgning ske i olika kulörer.

Miljön är i ständig åtanke, och vi strävar efter att nå så miljövänliga tillverkningsprocesser som möjligt.

Vi tar även emot gods för ytbehandling.

Lasergravering

SMF-Skylts stora park av NC-styrda märklasermaskiner och kunniga personal ger oss möjlighet att märka på rostfritt stål, aluminium och plast.

Lasergravyr är extremt hållbar

Märkningen sker genom termisk påverkning av en laserstråle. Ytskiktet arbetas bort eller så bildar ett oxidskikt en mörkare märkning. Djupet på märkningen kan anpassas efter behov.

Stor eller liten upplaga spelar ingen roll

Metoden används vid märkning av skyltar, paneler och direkt på kundmaterial och passar både vid långa och korta serier, variabel text och logotyper. Metoden används särskilt vid märkning av serienummer.

Tryckning på olika sätt

Screentryck

Vid screentryck kan man trycka en färg åt gången, men genom att trycka nya lager färg på samma material kan den slutliga bilden ha oändligt många färger.

Screentryck används framförallt för märkning på plana ytor. I stort sett alla material kan screentryckas.

Digitaltryck

Med digitaltryck skriver vi direkt på önskat material. Vi digitaltrycker med eco-solvent, UV och latex. Oftast skyddas informationsbäraren för bättre UV-skydd och slitförmåga.

Behöver du hjälp med din beställning?

Har du eget produktionsunderlag eller ska SMF-Skylt hjäpa till med det? Vårt jobb är att alltid hjälpa Dig med den bästa lösningen på ditt märkbehov. För bästa livslängd på din informationsbärare ber vi dig läsa igenom våra tips och råd på vår hjälpsida.

Kontakta oss
013-31 64 00
info@smf-skylt.se

Postadress
Box 1045
581 10 Linköping, Sweden

Besöksadress
Torvingegatan 3
582 78 Linköping

© AB Svenska Maskinskyltfabriken 2019