+46 (0)13-31 64 00 info@smf-skylt.se

Overlayer för paneler med skydd mot kemisk påverkan

Overlayer tillverkas i någon form av stabilare transparent plastmaterial som är mycket tålig mot yttre påverkan och fästes sedan med ett adhesiv för bästa fästförmåga.

Till skillnad mot vanliga dekaler trycker man på baksidan av plasten vilket medför att trycket blir skyddat mot mekanisk och kemisk påverkan.

Form och hålbilder stansas eller laserskäres, metoden väljs beroende på produktionsmängd. Overlayen kan även präglas.

För mer information och beställning. Skicka ett mail till info@smf-skylt.se.

Läs mer om våra andra produkter

Dekaler

En dekal bär ett informativt budskap och är oftast tillverkad i mjuk vinyl som kan stansas eller skäras i önskad form och storlek. Vinylfolie, finns även reflexerande, och med olika fästämnen som fäster på de flesta material.

Mekanisk bearbetning

Vi stansar, fräser, bockar, försänker och pressar alternativt svetsar dit skruvar eller distanser. Dessa levereras sedan med eller utan ytbehandling.

Overlayer

Till skillnad mot vanliga dekaler trycker man på baksidan av plasten vilket medför att trycket blir skyddat mot mekanisk och kemisk påverkan.

Paneler

En front i aluminium, stål eller rostfritt som skall monteras på maskin eller chassi och där vi bearbetat materialet mekaniskt genom exempelvis stansning, fräsning och slipning av ytan.

Skyddsobjekt

Till Försvarsmaktens och Länsstyrelsens utsedda skyddsobjekt tillverkar vi skyltar och dekaler med tryck i enlighet med Försvarsmaktens skyddsföreskrifter FFS 2010:5.

Skyltar

En skylt eller informationsbärare bär ett informativt budskap och tillverkas i olika form, tjocklek, storlek och material. Vi producerar allt från små maskinskyltar till industrin till stora logotypskyltar i plast och metall. Materialet väljs efter miljön där skylten skall monteras.

Behöver du hjälp med din beställning?

Har du eget produktionsunderlag eller ska SMF-Skylt hjäpa till med det? Vårt jobb är att alltid hjälpa Dig med den bästa lösningen på ditt märkbehov. För bästa livslängd på din informationsbärare ber vi dig läsa igenom våra tips och råd på vår hjälpsida.

Kontakta oss
013-31 64 00
info@smf-skylt.se

Postadress
Box 1045
581 10 Linköping, Sweden

Besöksadress
Torvingegatan 3
582 78 Linköping

© AB Svenska Maskinskyltfabriken 2019